IJsbad workshop op locatie

IJsbad workshop op locatie

IJsbad workshop op locatie

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om je grenzen te verleggen, je weerbaarheid te vergroten en je volledige potentieel te benutten? Een ijsbad workshop op locatie bij Primal Focus biedt je de kans om precies dat te doen. Het is niet alleen een uitdaging voor je lichaam, maar ook een reis naar innerlijke kracht en verbinding. Meer te weten komen over deze uitdaging? Neem vandaag nog contact op of boek direct een afspraak! 

Is het goed om een ijsbad te nemen?

Zeker, het nemen van een ijsbad heeft talloze voordelen. Het stimuleert je immuunsysteem, ontgift je lichaam en beïnvloedt positief je zenuwstelsel. Maar het gaat niet alleen om de fysieke voordelen. Het is een manier om uit je gedachten te stappen, je ademhaling te beheersen en met al je zintuigen volledig in het moment te komen. Door jezelf bloot te stellen aan de kou, herstel je de connectie met je oerkracht en gezondheid, precies zoals de natuur het bedoeld heeft.

Hoe te beginnen met ijsbad?

Beginnen met een ijsbad kan intimiderend lijken, maar met de juiste voorbereiding en begeleiding is het een verrijkende ervaring. Primal Focus zorgt voor een uitgebreide workshop waarin ademhalingstechnieken, lichaamsactivatie en mindset coaching centraal staan. Deze voorbereiding zorgt ervoor dat je zowel mentaal als fysiek klaar bent om de koude uitdaging aan te gaan. Tijdens de ijsbad workshop op locatie wordt je zo goed mogelijk voorbereid, zodat je zorgeloos deze uitdaging kan aangaan!

IJsbad workshop op locatie

Wat kost een ijsbad workshop?

De investering in jezelf voor een ijsbad workshop bij Primal Focus bedraagt €65,- per persoon in een groep van maximaal 8 deelnemers. Dit is inclusief een ademhalingssessie, lichaamsbeweging, coaching in mindset, het ijsbad zelf en een verwarmende kop soep achteraf. Voor degenen die de kracht van koude training verder willen integreren in hun leven, biedt Primal Focus een Cold Exposure training aan voor €15,-. Daarnaast bieden we nog een privé 1 op 1 sessie of max. 2 deelnemers voor €175,-

IJsbad workshop op locatie

Wat is een goed ijsbad?

Een goed ijsbad is meer dan alleen een bak met ijskoud water. Het is een zorgvuldig geplande ervaring die je fysiek en mentaal uitdaagt en ondersteunt. Bij Primal Focus zorgen we ervoor dat je ijsbad ervaring niet alleen veilig is, maar ook diep transformerend. Met deskundige begeleiding en een ondersteunende omgeving, is elk ijsbad een stap naar een krachtiger, bewuster en gezonder leven. 

Hoe bereid je je voor op een ijsbad?

V\Voorbereiding is de sleutel tot een succesvolle ijsbad ervaring. Dit begint met de ademhalingssessie en lichaamsactivatie, waar je leert hoe je je lichaam en geest kunt voorbereiden op de kou. Mindset coaching helpt je mentale barrières te doorbreken en je open te stellen voor de ervaring. Door deze stappen te volgen, ben je klaar om de koude uitdaging aan te gaan en de vele voordelen te ervaren. Wil je graag zelf deze technieken leren? Primal focus biedt een volwaardige ademwerk opleiding. 


Bij Primal Focus geloven we dat een ijsbad workshop op locatie meer is dan een eenmalige ervaring. Het is een levenswijze die, wanneer regelmatig beoefend, je in staat stelt om met meer daadkracht te handelen en keuzes te maken die voorheen onmogelijk leken. Durf jij de uitdaging aan te gaan en je comfortzone te verruimen? Ontdek dan zelf de transformerende kracht van een ijsbad workshop op locatie met Primal Focus. Jouw reis naar weerbaarheid, focus en innerlijke kracht begint hier.