Dimensional Breath®


Heb je ooit gevoeld dat transformatie verder gaat dan alleen het fysieke? 

Dat heling vraagt om een reis door de diepere lagen van de ziel?

Dimensional Breath® is een combinatie van ademwerk met een milde vorm van regressie en de harmonische vibraties van bineraul beats & solfeggio frequenties.

Regressietherapie is een moderne vorm van psychotherapie die zonder hypnose toegang geeft tot het onderbewustzijn. Daarmee zijn de oorzaken van de meest uiteenlopende problemen te onderzoeken: lichamelijk, psychisch of emotioneel. Contact maken in het onderbewuste met de diepste oorzaken hiervan geeft snel en effectief inzicht en kan deze problemen oplossen. Deze aanpak leidt tot meer bewustwording en activeert het zelfhelend vermogen.

Elk losstaand element uit Dimensional Breath® is zorgvuldig ontworpen om je mee te nemen op een diepgaande reis door je eigen innerlijke universum. 

Bewust-Zijn betekent dat we leven in de wetenschap dat er altijd een veld om- en door ons heen werkt. Dimensional Breath® zorgt dat we makkelijker op dat veld kunnen instappen en we informatie kunnen ophalen of opruimen die we in een andere laag kunnen ervaren, opmerken.

Met andere woorden, pijn en trauma's of karmatische karma van dit- & voorgaande levens kunnen worden geheeld door informatieoverdracht door een gedachte, een voorstelling/ingeving die niet vanuit onze fysieke zintuigen komt, zodat we meer en meer vanuit liefde en verbinding kunnen leven.

Als we regelmatig met deze frequentie verbinden en meer inzicht in deze wijsheden krijgen dan heeft dat niet alleen een positieve uitwerking op ons spirituele proces, onze mindset (meer rust en bezieling), maar ook op het licht in onze fysieke (cel) structuren. Het is aangetoond dat wanneer het licht in onze cellen helderder gaat stralen, we minder ontvankelijk zijn voor ziekten.

DB Breath® vertegenwoordigt een verschuiving in onze benadering van persoonlijke groei, welzijn en transformatie. Deze methode tilt ademwerk naar een geheel nieuw niveau, door deelnemers onder te dompelen in ervaringen die niet alleen het huidige leven aanspreken, maar ook de poort openen naar de geschiedenis van de ziel.


DB breath® is een techniek waarbij we uitkomen in een veld die dient als vruchtbare bodem voor ontwikkeling en heling.


Deze wijze van ademwerk is zacht met respect voor het zenuwstelsel en geeft ademers richting in het grotere veld waardoor er veel efficiënter gewerkt kan worden.

Boek hier jouw Dimensional Breath sessie:


Klik hier
Alle logo's zijn boipt geregistreerd en daarmee auteursrechtelijk beschermd