Ademwerk opleiding

In Montenegro 17 t/m 25 mei 2025

YinYang Breath Official Facilitator ®

Deze bijzondere ademopleiding in Montenegro is zowel bedoeld voor mensen die in de praktijk op professionele wijze willen gaan werken met de adem, maar ook voor mensen die toe zijn aan een volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling. 


Van 17 t/m 25 mei staat er een mooi lesprogramma voor je klaar waarin ook rekening is gehouden met (vrije) tijd en integratie.

Elke dag staan er heerlijke, gezonde, verse en lokale maaltijden voor je klaar bereid door onze eigen chef.

Je verblijft voor deze opleiding dus All-Inclusive.

Je bent omgeven door een rijke natuur, bergen en de mooiste uitzichten waarin je je in een waar paradijs waant

Wij onderscheiden ons van andere opleiders door onze brede aanpak. Door ons holistische perspectief op ademwerk leggen wij de verbinding tussen fysiologie, wetenschap, energiewerk en spiritualiteit.


Deze opleiding wordt omschreven als een onvergetelijke ervaring met geheel verzorgd verblijf in onze schitterende villa middenin de natuur.


Tijdens deze opleiding richten we ons op het gehele spectrum van de adem. De opleiding is een combinatie van psychologische en lichaamsgerichte therapeutische technieken om je de tools te geven die je nodig hebt om jouw cliënten te begeleiden in hun reis van persoonlijke groei.


Het belangrijkste deel daarbij is zelfontdekking. Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling staan centraal tijdens de opleiding. We leggen veel nadruk op het belang van persoonlijke ervaring met ademwerk en het integreren van de bewust verbonden adem in jouw dagelijkse leven.


Door je persoonlijke ademproces leer je niet alleen hoe de adem werkt, maar ontdek je ook je eigen blokkades en barrières. Wij geloven dat jouw persoonlijke groei en ontwikkeling noodzakelijk is wanneer je deze therapeutische werkvorm professioneel wil gaan toepassen op anderen.


Kortom onze opleiding biedt jou een diepgaande leerervaring die zowel gericht is op de persoonlijke ontwikkeling en hierdoor het ervaringsgewijs verkrijgen van expertise in ademcoaching.


Onze villa ligt in de baai van Kotor waar je wordt omringt door de natuurlijke pracht van de bergen en azuurblauw water. Een wonderschone baai die niet voor niets op de werelderfgoedlijst van Unesco staat.


Onze villa beschikt over een zwembad met ligbedden, stijlvol ingerichte slaapkamers en badkamers, een buitenruimte voor diners bij zonsondergang en voldoende plekken om jezelf even terug te trekken.


Investeer in jezelf en maak de wereld een beetje mooier!


* Ademopleiding vergelijkbaar met YinYang Breath® Facilitator module 1 en module 2


(Zoek je naderhand nog meer verdieping? Dan is het mogelijk om op ieder moment in te stappen vanaf lesdag 7 van de YinYang ademtherapeut opleiding)


De inhoud van de opleiding:


* Met een besloten, kleine groep, deelnemen aan een verdiepende opleiding waar een veilige lesruimte wordt gecreëerd om te openen in datgene wat gezien mag worden. De ervaring leert dat er vaak ook prachtige nieuwe vriendschappen en (zakelijke) connecties ontstaan.


* Een onvergetelijke, geheel verzorgde opleidingsreis in Montenegro. Aanvullend, sluiten we de opleiding af met een fysieke lesdag op onze locatie in Doetinchem, ruim na terugkomst zodat er ruimte is voor integratie en intervisie . (datum volgt)


* We stimuleren deelnemers om na periode in Montenegro intervisie groepen te initiëren waarbij er onderling en op oefencliënten wordt geoefend. Hier wordt door de docenten ook intervisie op toegepast. De feedback wordt als zeer waardevol ervaren.


* De opleiding wordt afgesloten met een diploma.


* Na het afronden van de opleiding kun je (indien gewenst) toegevoegd worden aan het platform voor YinYang Breath ademtherapeuten.


* We blijven ook na de opleiding beschikbaar / monitoren wanneer hier behoefte aan is.


Investering in jezelf:


Wij bieden deze opleiding tegen een zeer scherpe prijs aan van € 2595,- per persoon.


De reis is inclusief overnachting, maaltijden e.d., de opleiding inclusief , zeer uitgebreid lesboek.


De opleiding wordt afgesloten met een diploma.

De reis is exclusief vliegtickets.

Het Coach Lokaal is GRO erkend. Opleidingen zijn opgenomen in het GAT Register Opleidingen.

De opleidingen van Het Coach Lokaal staan geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).