IJsbad workshop

IJsbad workshop


Wil jij ervaren waar jouw lichaam toe in staat is?

Je dieper verbonden willen voelen met je innerlijke kracht?

Wil jij je kaders van comfort verruimen om weerbaarder en daadkrachtiger in het leven te staan? 


Om kalm te blijven in overlevingsmodus moeten we bereid zijn onze grenzen te verleggen. Wie bereid is uit z'n comfortzone te stappen zal meer van zijn volledige potentieel benutten. We zijn als mens de connectie met onze oerkracht verloren, maar door bewuster te ademen en jezelf bloot te stellen aan de kou, zoals een ijsbad, raak je weer in contact met jezelf en je gezondheid zoals de natuur dit bedoeld heeft. 


De manier waarop we ademen is direct verbonden met hoe we omgaan met onze emoties, stress en ontspanning. Door bewust dieper te ademen verandert de chemie in het lichaam. Hiermee beïnvloeden we de PH-waarde van ons bloed en hierdoor reguleren en verminderen we ontstekingen in ons lichaam. 

Het programma:


In de workshop richten wij ons op 3 elementen: 


Deze 3 focuspunten bieden je enorm veel fysieke en mentale voordelen op. Wat levert het op?


Mijn visie 

Een eenmalig ijsbad is geen quick fix. Ik zie het als een way of life. Zodra je de uitdaging met ijskoud water met regelmaat aangaat en integreert in je leven zal je meer handelen vanuit daadkracht. Je zult merken dat je keuzes durft te maken die nooit binnen jouw macht lagen. Een haarscherpe focus op wat je wil bereiken!


Exclusief bij Primal Focus Hilversum

Zodra je hebt deelgenomen aan een ijsbad workshop en koude training op structurele basis in je leven te integreren bied ik jou de mogelijkheid om deel te nemen aan Cold Exposure Training.


Boek een ijsbad workshop:

Boek een ijsbad workshop bij Primal Focus, klik hier