Yin Yang Ice facilitator ®

Yin Yang Ice facilitator ®


Tijdens deze 2 daagse Masterclass nemen we je mee in de wereld van ijsbaden en koude training.

Deze masterclass is specifiek ontworpen voor ademcoaches die hun expertise willen uitbreiden naar koude training. Tijdens deze 2 daagse training leer je hoe je op professionele wijze koude training kunt begeleiden en integreren in jouw coachingspraktijk. Verrijk jouw kennis over koude impact op het lichaam en de geest, en ontwikkel vaardigheden om zelf ijsbad workshops te organiseren en jouw cliënten op een veilige en effectieve wijze te begeleiden.

Inhoud van de masterclass:

De voordelen van koude training voor zowel het lichaam als de geest zijn eindeloos:


-Verbeterde bloedcirculatie: Blootstelling aan kou kan helpen de bloedcirculatie te verbeteren, wat op zijn beurt kan bijdragen aan een betere algemene gezondheid.


- Versterkt immuunsysteem: koude training kan het immuunsysteem beïnvloeden en stimuleren, waardoor het lichaam beter bestand is tegen ziekten.


- Bevordering van herstel: Koude kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en het bevorderen van herstel na inspannende fysieke activiteiten of letsel.


- Verbeterde mentale veerkracht: Het blootstellen van het lichaam aan kou draagt bij aan het opbouwen van mentale veerkracht en helpt je om beter om te gaan met stress.


- Verhoogde energie en alertheid: Een toename van energie en alertheid na blootstelling aan kou, wat kan bijdragen aan een beter algeheel welzijn.Koude training draagt bij aan het overwinnen van mentale blokkades waardoor je dieper in verbinding komt met jouw innerlijke kracht en potentieel. Door deze verbinding te versterken kun je mentale barrières doorbreken en jezelf beter in staat stellen om uitdagende situaties aan te gaan.
Voorwaarden: Om aan deze training mee te kunnen doen is dat je reeds ervaring hebt opgedaan als adem trainer / adem coach / adem therapeut.

Tijdens deze masterclass behandelen we de volgende onderwerpen:
* Behandelen van de lesstof / wetenschappelijke voordelen
* Contra indicaties
* Fysieke symptomen
* protocol | deelnemers begeleiden in het bad/water
* koude training aan groepen
* bijwerkingen

Wanneer: 28 oktober & 7 November
Kosten: € 595
Locatie: Zevenaar
Incl: Lunch en certificaat

We zullen ook ijsbaden nemen tijdens de lesdagen. Voor materialen e.d. wordt gezorgd.


Boek deze masterclass hier!