Ademwerk

Ademwerk


Wil jij meer vrijheid voelen om jezelf te zijn?

Wil jij meer innerlijke rust ervaren?

Je dieper verbonden voelen met je authentieke zelf?


We ademen ons hele leven, maar vaak onbewust. Weinig mensen weten dat 80% van onze energiehuishouding afkomstig is van onze adem, en de meeste mensen gebruiken maar 20% tot 30% van hun longcapaciteit. Tijdens een ademsessie wordt je uitgenodigt je volledige longcapaciteit te gebruiken. Hierdoor zetten we onze energie anders in beweging waardoor het mogelijk wordt om toegang te krijgen tot onbewust opgeslagen herinneringen, onuitgesproken emoties of energetische blokkades die onbewust in het lichaam worden vastgehouden.

Ademwerk is een dynamische oefening tussen lichaam en geest waarbij gebruik wordt gemaakt van bewust verbonden ademhalingstechnieken. Als we het ademhalingspatroon veranderen, kunnen we direct invloed uitoefenen op onze fysieke, mentale en emotionele staat van zijn. Deze veranderde staat van bewustzijn haalt je uit je gedachten en brengt alle aandacht en aanwezigheid naar je gevoel


Ademwerk brengt ons in een staat van diepe ontspanning waarbij blokkades, weerstand en spanning in beweging komen en we ons makkelijker openen naar diepere lagen in onszelf.


Ademwerk opent ons naar:

– Fysieke ontspanning

– Emotioneel balans

– Mentale helderheid

– Innerlijke wijsheid

– Stilte en een open hart


Ademwerk geeft ons ruimte en ontspanning om vastzittende emoties weer te laten stromen. De harmoniserende werking leert ons de taal van ons lichaam beter te verstaan waardoor we vrijer, gelukkiger en authentieker leven.


Of je nu je doel wilt leven, klaar bent om jezelf te bevrijden van onzekerheden of angsten, of gewoon wat steun zou kunnen gebruiken om weer contact te maken met je ware zelf. 


Alles wat je moet weten zit al in je

Uit het hoofd in het hart


Ik bied jou de mogelijkheid een doel te stellen om tijdens een ademwerk sessie bewust aan jezelf te werken en de transformerende kwaliteit van adem te ervaren


Heb jij al ervaring met verbonden ademen? 

Dan zou je ook kunnen deelnemen aan een ademcirkel. Deze events zijn alleen geschikt voor mensen die de behoefte voelen om er vol voor te gaan inclusief alle triggers. Dus hou je vooral niet in!  

Heb je nog geen ervaring met ademwerk? 

Dan raad ik aan om eerst één of enkele individuele ademsessies te volgen om zo zelf te bepalen of een ademcirkel iets voor jou kan zijn.

Open de agenda voor de beschikbaarheid