Soul stories Retreats & Academy


TEAMRETREATS IN-COMPANY OF IN HET LICHTHUIS TE ZANDVOORT

Ieder bedrijf en ieder individu heeft zijn unieke DNA. Tegelijkertijd is ook elk mens in essentie gelijk, we zoeken verbinding met onszelf en het leven om ons heen. Wij van Soul Stories Team retreats geloven dat met de juiste verhouding in vertrouwen, plezier en energie elke ambitieuze professional onderdeel van een team waarde kan toevoegen in het grotere belang. Een samenspel dat jou als professional in een bedrijf als een geoliede motor laat presteren.

SOUL STORIES TEAMRETREATS

Jij voelt al heel lang dat jij en je team een andere koers moeten varen en je ziet dat er zoveel meer inzit dan dat er nu uitkomt. Je voelt ook dat je duurzamere oplossingen wilt kunnen bedenken voor problemen die je nu al kunt voorspellen.


“Vind het verhaal van je diepste zelf, je ziel.

Wat is ‘your soul's purpose’?

Wat hebben we allemaal gemeen? Dat we erkenning willen voor hetgeen wat in ons leeft, waar we voor staan en wat we zowel persoonlijk als gezamenlijk uitdragen. Jezelf vrij voelen om te zijn wie je bent om op jouw manier een toegevoegde waarde te leveren.

Soulstories nodigt jou uit

Soul Stories wil je uitnodigen je inspiratie en levensmissie als individu en team te (her) ontdekken. Ons team retreat heeft als uitgangspunt middels ademwerk/meditatie, je blueprint storyline in 1 dag te creëren, dat belangrijke verhaal dat alles wat jullie ambiëren in beweging zet.

Soul Stories TeamRetreats richt zich op drie belangen.

1. Jouw identiteit;

2. het hogere doel;

3. en jullie DNA als collectief.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

Met de blueprint storyline als eindresultaat na dit eendaagse retreat ontstaat een gezamenlijke ambitie voorde organisatie en voor elk als individu onderdeel van een team.


Ademwerk/ meditatie, filosofie, familieopstelling, brainfood en storytelling brengt jou tot de Blueprint storyline geschikt voor elke ambitie en visie die jij en je team de wereld in willen brengen.

Stap je ' to the next level?"

Durf echt uit je comfortzone te stappen en je innerlijke kracht en volle potentie te ervaren. Ontdek hoe je jouw persoonlijke blauwdruk (de blueprint storyline) kunt inzetten om elke verandering in jezelf en de wereld om je heen als cadeau te omarmen.

Wil je weten hoe dit eendaagse TeamRetreat er voor jullie uit komt te zien?